Anul acesta, marca Periș marchează ziua de 1 Aprilie cu o ofertă cât se poate de serioasă: 50% reducere la toate produsele din carne din cele două magazine: Magazinul Periș situat în Șoseaua Nicolae Titulescu nr 155 și Magazinul Krut situat în str. Intrarea Panificației, nr 6 (în apropiere de Piața Gorjului).
Chiar dacă pentru unii dintre noi Periș nu ne spune mai mult decât numele unei localități, aflați că Periș este o companie cu o tradiție de peste 50 de ani în zootehnie. La Periș se cresc rase de porci cu calitate ridicată și performanțe deosebite de creștere.
Recunoașterea performanțelor și a calității cărnii de la Periș este urmare a activității de cercetare desfășurate în cadrul unității, această fiind singură din țara care efectuează cercetare științifică în domeniul creșterii porcinelor.
Compania Periș dorește să promoveze produsele proprii și un stil de viață sănătos , atât în rândul consumatorilor, cât și în rândul angajaților. Filosofia Periș este fabricarea de produse naturale din carne, acele produse din carne cu care să ne putem hrăni familiile noastre, copiii noștri, și pe care să le și putem oferi clienților noștri putând să-i privim în ochi!
• Credit imagine Periș.

0 Responses to "Nu e o păcăleală de 1 aprilie!"