România încă se află pe primul loc în Europa privind mortalitatea infantilă, cu 9,8 decese survenite în prima lună de viaţă la fiecare 1.000 de nou-născuţi. Deși este o grozăvie, este mult mai bine decât în 1990, când rata mortalităţii se situa la 26,9 la mie, adică trendul este descrescător (conform unor cifre publicate în iunie a.c.). Este destul de clar de ce și unde se întâmplă astfel de tragedii: în mediul rural defavorizat, acolo unde familiile depind de indemnizaţia de creştere a copilului, trăiesc în locuinţe aglomerate, de cele mai multe ori fără apă curentă, iar frecventarea medicului în timpul sarcinii nu este o obișnuință ci o raritate. Conform altor date, în România mor anual, în medie, 1900 de copii ce nu au împlinit un an.
Mă bucur mereu când cineva dă din puținul lui, sau în cazul nostru, vine cu o inițiativă generoasă. Așa că All Time Clubbing.com și Kristal Club ne invită pe 9 noiembrie a.c. la un eveniment caritabil, organizat cu sprijinul Salvați Copiii România. Toți banii încasați pe bilete vor fi donați cauzei „Bun Venit pe Lume”.
De aceasta dorința mea este să vă informez despre eveniment și să vă invit vineri să dăm o mână de ajutor bebelușilor care măcar de acum încolo, prin Salvați Copiii România vor avea o șansă. Ne vor (în)cânta NTFO, RHADOW, MAHONY, Bog și Gully. Doamnele și domnișoarele care sosesc până la ora 1 din noapte însoțite de un reprezentant al sexului „opus”, au intrarea liberă, altfel este 30 de lei.

0 Responses to "AllTimeClubbing și Kristal Club susțin Salvati copiii"