Prima mea săptămână de concediu a început cu o zi de odihnă. Astăzi însă am de făcut câte ceva prin casă... dar nu despre asta voiam să scriu, ci să vă anunț evenimentele pe care le-am găsit mai importante pentru următoarele două săptămâni.
Mai întâi chiar astăzi, la ora 19, în Parcul Colțea, va avea loc unul dintre concertele desfășurate de The Lemon Bucket Orkestra în turneul său european de promovare a noului album „Lume, lume”. Având în vedere muzica pe care o cântă, trupa nu este romă, nici măcar românească, ci canadiană, mai precis din Toronto, având o componență cosmopolită. Stilul lor este Balkan, Klezmer, Gypsy-Punk!
Trupa a devenit și mai cunoscută când a cântat ad-hoc în avionul care avea o întârziere de 20 de minute (da, se mai întâmplă și la alții) care-i aducea în România pentru turneul Balkan Station de astă vară. Filmul postat pe YouTube a devenit viral, fiind preluat de mai multe canale mass-media nord-americane.
Dacă nu puteți ajunge azi, îi găsiți mâine, miercuri 7, de la ora 21 în Club Fabrica.

Joi 8 e zi plină. De la ora 9,30 particip la Open Connect #10, unde voi afla lucruri noi despre reducerile prin SMS (WikiDeal), cu ce se ocupă VentureConnect, despre TV Guide și un mentoring despre „îngerii afacerilor”, investitorii desigur. Dacă vă interesează puteți solicita să intrați în grup, apoi vă puteți înscrie la eveniment.
La ora 15 am întâlnire, împreună cu alți bloggeri și twiteriști, cu doamna Alina Gorghiu, deputat PNL, care ne oferă un tur cu ghid al Palatului Parlamentului urmat de o discuție despre politica în era 2.0. Vă mai puteți înscrie până astăzi la ore 18 completând acest formular. Informații suplimentare găsiți pe blogul doamnei deputat.

În perioada 7-9 noiembrie va avea loc cea de-a zecea ediție a Expoziției Internaționale de Software – BINARY 2012. Deschiderea oficiala v avea loc miercuri 7, ora 10:00, la Biblioteca Națională a României, de pe bulevardul Unirii nr. 22. Organizatorii ediției din acest an sunt ARIES, Agora Group și Precise Marketing. Detalii aflați pe site. Eu personal aș vrea să particip la conferința Soluții de creștere a vânzărilor de vineri 9, unde îl voi asculta, între alții, pe domnul Victor Kapra. Nu întârziați să vă înscrieți aici.

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la 20.00, la Turbohalle, ShortsUP revine „Cu Viteza Luminii”. Un eveniment cu scurtmetraje despre viața urbană în viteză și un concert al austriecilor de la Sofa Surfers. Detalii pe pagina evenimentului pe Facebook și site-ul oficial. Teaser aici.

În perioada următoare au loc și Zilele Biz, (12-16 noiembrie) un eveniment la care nu am participat până acum și unde voi încerca să particip ca blogger ambasador al evenimentului pentru ziua de vineri 16, la Ziua Creativității, unde se va vorbi despre Media și Marketing.
Voi unde ziceți că mai merită mers, ce mai merită văzut? Sunt în concediu, dar n-am de gând să stau pe-acasă! ;-)

0 Responses to "Aglomerație de evenimente în noiembrie"