După doi ani de „refuzuri” și nostalgie morocănoasă, anul acestea, prin amabilitatea organizatorilor Webstock, am primit invitația atât de așteptată, lucru pentru care le mulțumesc. Mulțumirile mele se îndreaptă în special către domnul Cristian Manafu. Anul acesta, pe 28 septembrie, comunitatea online se reunește din nou la Webstock 2012, conferință dedicată social media din Romania, cu o reputație desăvârșită, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.
Manifestarea include Conferințele Webstock și Premiile Webstock. La ediția de anul trecut au participat peste 600 de persoane iar alte 2.000 au accesat transmisia live pe Internet, care va fi disponibilă și anul acesta. Câteva cuvinte despre Webstock, de pe pagina evenimentului:
Conferințele Webstock cuprind întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.
Premiile Webstock salută cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.
Webstock 2012 este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone România.

În continuare vă prezit programul pe scurt, cu mențiunea că varianta completă o puteți consulta  online.
08.00 – 08.45 – Înregistrarea participanților
09.00 – 11.00: SESIUNEA 1 New Trends în Social Media și Tehnologie
Cum a evoluat social media în Romania în ultimul an și ascensiunea rețelelor sociale pe plan local.
11.00 – 11.30 Pauză de cafea
11.30 – 13.00 SESIUNEA 2 Inspired to inspire
O serie de invitați ne vor inspira prin prezentările lor și mesajele transmise.
13.00 – 14.30 : Pauza de pranz
Atenție, următoarele trei secțiuni se vor desfășura în paralel!
14.30 – 18.00: Secțiunea ProBlogging
 Bloggerii participanți la eveniment vor avea parte de o sesiune dedicată, cu tips & tricks, sfaturi și studii de caz pentru a contribui la creșterea blogosferei locale.
14.30 – 18.00: Secțiunea Social Media Professionals
Întâlnirea practicienilor în social media din Romania. Se va aduce în prim plan o parte din provocările cu care industria de comunicare se confruntă în social media.
14.30 – 18.00: Secțiunea Future Trends
Smartphones, tablete, aplicații mobile și alte gadget-uri care ne țin conectați la Internet.
19.15 – 21.00: Webstock Awards
Gala de premiere va avea loc la finalul conferințelor, se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, la etajul 1. Înregistrarea participanților este programată pentru intervalul: 18.30-19.00.
Webstock Party Ora și locația vor fi probabil comunicate în cursul zilei.
Evenimentul se apropie cu repeziciune, mare parte din invitații au fost trimise, cele care nu vor fi confirmate vor fi redistribuite deci încercați să aplicați pentru o invitație, deși e cam târziu.
Ca să fiți la curent puteți urmări conturile de Twitter și Facebook ale evenimentului.

0 Responses to "În sfârșit particip la Webstock 2012"