Iaca am fost și la ADfel, pentru prima dată, deși de scris am mai scris de eveniment. E adevărat că am fost doar o într-o zi, dar promit să recidivez și să mai fac live text, cel mai probabil joi sau vineri. Sâmbătă am nuntă în program iar duminică... eh, ceva mahmureală. :-)
Dar am fost ieri și am rămas... fără o impresie clară. De fapt cam neimpresionant, e păcat că toți cei care participau la Zilele Culturale nu aveau inițiativa să te ia de mânuță și să îți explice ce fac ei, cu ce se ocupă etc. pentru că lumea era destul de chill, relaxată, nu părea a avea vreo intenție să se implice. Așa că nu era nicio mișcare... poate doar la intrare unde cineva făcea baloane uriașe iar un domn și o domniță pictau scene din basme. Sau ceva.
Cât despre main events, a început într-un târziu dezbaterea despre Like-uri și muuult mai târziu, spre opt și ceva seara, proiecția Wild Party Tutorial by Desperados. Adică, pe scurt, dacă vii pe la 18 când începe oficial ziua, iei țeapă. Totul pornește (cel puțin ieri așa a fost) de la 19:30. Iar dacă e să vezi proiecțiile te transformi în pasăre de noapte insomniacă, cine știe când se termină happeningurile? Noroc cu băutura că e la îndemână, dar nu pot spune că și accesibilă, dar asta e altă poveste...
Concluzia? Sunt indecis, de aceea voi repeta experiența și voi reveni. Chiar așa, voi când veniți la ADfel? Poate ne vedem acolo. :-)
P.S.: Din zona bulevardul Drumul Taberei, bulevardul Ghencea, Drumul Sării, 13 Septembrie, Sebastian, Calea Rahovei, puteți lua autobuzul 173 până la  Liberty Center și de acolo luați tramvaiul 23 până la destinație sau 32 până la Piața Regina Maria apoi pe jos, cale de o țigară pe strada Gramont, apoi faceți dreapta pe 11 Iunie.

0 Responses to "O primă zi la ADfel 2012"