Comparativ tablete romanesti 7"
Click pentru zoom. (c) 2012, Agenda mea
Urmăresc cu destul de multă atenție producătorii locali de tablete în scopul a afla știri despre produse noi, mai performante. Celor doi producători români consacrați de tablete: Allview și Evolio li se adaugă E-boda, fiecare venind cu o gamă de tablete cu dimensiuni și specificații diferite. În continuare ne vom opri asupra  tabletelor de 7 inci de producție autohtonă.
Allview. Ultima tabletă, Alldro Speed, atrage datorită grosimii de 9,9 mm dar și a componentelor: microprocesor Cortex A8 la 1,2 GHz, GPU Mali 400 MP și conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, iar din 21 mai a.c. beneficiază și de Android 4.0.
Allview anunță că de la lansarea gamei Alldro și până în prezent, au vândut 15.000 de tablete. În plus Allview pregătește lansarea a doua noi tablete care vor completa gama de produse: AllDro Speed Satellite (cu GPS) si AllDro Speed 3G (inclusiv apeluri voce). Ambele vor avea ecran de 7 inci capacitiv, sub un centimetru grosime si vor fi echipate cu procesorul graphic performant: Mali 400MP.
Evolio ne încântă cu Evotab 2 căruia i-a adăugat la începutul acestui an webcam-ul iar luna aceasta upgrade-ul la Android 4.0.3. De menționat la acest model posibilitatea conectării de dongle 3G de la toți operatorii de telefonie mobilă autohtoni, existența portului USB full și bateria consistentă ce ar trebui în mod ideal să aducă o autonomie de până la 10 ore.
Despre E-boda Impresspeed E1 nu pot spune decât că are specificații apropiate de celelalte două tablete prezentate (lista dongle 3G suportate se află pe site-ul oficial).
• Am mai scris despre tabletele românești aici și aici.

0 Responses to "Despre tabletele românești de 7 inci"